ПАЛЕ- Одбојкашки клуб „Игман“ побједник меморијалног турнира

292

Женски одбојкашки клуб „Игман“ са Илиџе побједник је Меморијалног турнира у женској одбојци „Веселинка Слијепчевић Обрадовић“ на Палама.

Наташа Павловић, чланица „Игмана“, изабрана је за најбољу играчицу турнира који је одигран у оквиру „Госпојинских свечаности“, манифестације посвећене слави и Дану општине Пале Велике Госпојине.

Технички организатор турнира био је Женски одбојкашки клуб „Јахорина“ са Пала, а мечеви су играни у Спортско-пословном центру „Пеки“.

Веселинка Слијепчевић Обрадовић рођена је 20. марта 1990. године у Сарајеву, одрасла је и живјела на Палама, гд‌је је завршила основну и средњу школу.

Дуго година се бавила одбојком и била члан Женског одбојкашког клуба „Јахорина“ са Пала. Изненада је преминула 2018. године.

Поводом Дана и крсне славе општине Велике Госпојине данас ће у 9.00 часова бити служена литургија у Цркви Успења Пресвете Богородице, након чега ће услиједити литија и дефиле улицама Пала, као и полагање вијенаца на Централном спомен-обиљежју.

Ломљење славског колача је у 13.00 часова у свадбеном салону „Сара“.

Манифестација „Госпојинске свечаности“ биће завршене у уторак, 29. августа, изложбом ликовних радова који су настали на Међунароној ликовној колонији „Арт симпозијум“.

/Срна/