ПАЛЕ- Сутра почиње „Паљанска зима“

190

Манифестација „Паљанска зима“, коју чине различити догађаји за све узрасте, почеће сутра са „Мото-мразевима“, бајкерима у одјећи Дједа Мраза, и подјелом пакетића дјеци у организацији Мото клуба „Пале“.

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић рекао је Срни да је у оквиру „Паљанске зиме“ планирано мноштво различитих садржаја са богатим програмом, спортско-забавним такмичењима, плесним и музичким наступима, играма без граница, и у режији различитих колектива и организација.

Иконић је навео да се за православну Нову годину очекује прави спектакл на Студентском тргу на Палама уз пјесме Данице Црногорчевић.

Он је подсјетио да је Туристичка организација ове године први пут покренула иницијативу да се организује пливање за Часни крст и то у Николићима у подножју Јахорине, на ријеци Прачи.

„Људи нас већ зову и показују интересовање за пливање за Часни крст. Надамо се да ће то постати традиција“, поручио је Иконић и позвао све љубитеље културе, традиције, добре музике, спорта и забаве да се придруже и буду дио „Паљанске зиме“.

/Срна/