ПАЛЕ- Навијачи “Партизана” покренули акцију помоћи породици Ерцег из Мокрог

1120

Удружењe симпатизера СД “Партизан” организовало je хуманитарну акцију за помоћ породици Ерцег из Мокрог.

“Вријеме је даривања! Срећа се дијељењем умножава! Ми, Гробари Пале, у сусрет празницима организујемо хуманитарну акцију. Овај пут, обрадоваћемо породицу Ерцег из Мокрог. Отац Зоран није способан за рад, а ни мајка није запослена.

Како би смо им учинили највећи хришћански празник топлијим, одлучили смо да обрадујемо њихово троје малољетне дијеце. Њима је потребно све: од хране и основних хигијенских потрепштина, до школског прибора, одјеће и обуће. Не заборавите да убаците и по неку играчку!

Акција це трајати до 4. јануара 2019. године, а ми ћемо их посјетити на Бадњи дан. Све што желите да им поклоните можете донијети у просторије Удружења “Гробари Пале”.

Подсјећамо, прошле године за Божић смо обрадовали нашег суграђанина, дјечака Страхињу Живковића. Радо се одазивамо и организујемо хуманитарне акције и акције добровољног даривања крви”, стоји у саопштењу УССД “Партизан” Пале.

Наши суграђани који су заинтересовани да се укључе у акцију и помогну породици Ерцег из Мокрог додатне информације мoгу добити од Дејана Вуковића 065/769-220, Милоша Рудића 066/031-621, Бојана Брчкала 065/651-685 и Николе Трговчевића 066/735-207.

 

 

/palelive/