ПАЛЕ- Одличан резултат Taekwon-до клуба “Романија” у Теслићу

769

Тринаести Међународни Taekwon-до турнир ”Добој опен”, који је окупио 250 такмичара из 25 клубова, из Словеније, Хрватске, Србије и Босне и Херцеговине, ове године одржан је у Теслићу 05.10.2019. године.

Taekwon-до клуб “Романија” Пале је представљало шест такмичара. Освојено је укупно једанаест медаља, од тога пет златних, једна сребрна, пет бронзаних и један пехар за најбољу јуниорку турнира.

Анђела Ковачић је освојила златну медаљу у формама јуниорки у категорији зелени појас, златну медаљу у борбама јуниорки у категорији -58 кг и пехар за најбољу јуниорку турнира, што је својеврсна награда за сав труд и рад који је уложила у претходном периоду.

Богдан Југовић је освојио златну медаљу у борбама јуниора у категорији -57 кг и бронзану медаљу у формама јуниора у категорији црни појас И ДАН.

Андреј Жужа је освојио златну медаљу у формама јуниора у категорији жутих појасева и бронзану медаљу у борбама јуниора у категорији -75 кг.

Сава Драгаш је, у дугом и тешком путу до финала, у крајње неизвјесној финалној борби тијесно изгубио и морао се задовољити са сребрном медаљом у борбама кадета у категорији +60 кг.

Александар Клачар је бронзану медаљу у формама јуниора у категорији жутих појасева и бронзану медаљу у борбама јуниора у категорији -69 кг.

Александар Билинац је освојио златну медаљу у формама сениора у категорији зелених појасева и бронзану медаљу у борбама сениора у категорији -78 кг.

Честитке нашим такмичарима на резултатима а прије свега на примјерном понашању током турнира, а домаћину овог турнира Taekwon-до клубу Добој и његовом тренеру, а Далибору Зису Ковачевићу искрене честитке на перфектној организацији турнира и на стандардно пријатељском и топлом дочеку.

 

(www.palelive.com)