ПАЛЕ- Представа „Примадоне“ 5. децембра

800

У Палама ће 5. децембра бити изведена представа „Примадоне“ београдског „Југоарта“ у којој играју Тања Бошковић и Рада Ђуричин.

Представа, у режији Ирфана Менсура, биће одиграна у Културном центру Пале у оквиру 24. Међународног фестивала малих сцена и монодраме у Источном Сарајеву.

Ријеч је о трагикомичној причи о моралним и друштвеним вриједностима, о примитивизму, о два различита карактера, о моћи позоришта да разбуди мисли и промијени савјест код публике, уз оригиналну музику Сање Илића, најављено је из Културног центра Пале.

Карте које коштају 10 КМ моћи ће да се купе од данас на билетарници Културног центра, сваким радним даном од 9.00 до 13.00 часова.

Представа ће бити одиграна 5. децембра од 20.00 часова.

Међународни фестивал малих сцена и монодраме биће одржан од 3. до 7. децембра у Источном Сарајеву, а публика ће моћи да ужива у богатом и такмичарском и пратећем програму.

Организатор Фестивала је Културни центар Источно Ново Сарајево, а покровитељи Министарство просвјете и културе Републике Српске, Министарство културе и информисања Србије, град Источно Сарајево, општине Источно Ново Сарајево и Источна Илиџа, те Туристичка организација „Јахорина- Град Источно Сарајево“.

 

/Срна/