ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИЗДАВАЧКЕ ДЈЕЛАТНОСТИ УНИВЕРЗИТЕТА НА САЈМУ КЊИГА У БЕОГРАДУ

983

Универзитет у Источном Сарајеву представиће први пут своју цјелокупну издавачку дјелатност на Међународном сајму књига у Београду, који се одржава од 20. до 27. октобра.

Штанд Универзитета у Источном Сарајеву биће постављен у хали два, ниво „А“, до штанда Представништва Републике Српске у Србији, саопштено је из Универзитета.

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић присуствоваће у понедјељак, 21. октобра, у 12.00 часова представљању Републике Српске на Међународом сајму књига, а изјава за новинаре планирана је у 13.00 часова.

Дио издавачке дјелатности Универзитета у Источном Сарајеву биће промовисан на штанду Представништва Републике Српске.

У четвртак, 24. октобра, у 14.30 часова биће представљен зборник радова „Право и вриједности“ о коме ће говорити професори Правног факултета Универзитета у Источном Сарајеву Радомир Лукић и Горан Марковић.

Истог дана у 15.00 часова биће представљена књига Срђана Лалића „Академац-Игра или/и визија“ о којој ће говорити Митар Новаковић, Цвијетин Ристановић и Душанка Новаковић.

На овогодишњем сајму, који се одржава под слоганом „Писмо=глава“ представиће се 500 излагача, од којих 60 из иностранства, а Египат је земља почасни гост.

/Срна/