Данас свјежије с кишом

1432

У Републици Српској данас ће бити промјенљиво облачно и свјежије вријеме са повременом кишом и пљусковима. Јутро ће на западу бити облачно са мјестимичном кишом, а у осталим крајевима углавном суво. Током дана промјенљиво облачно уз смјену сунчаних и кишних интервала. На истоку, југоистоку и југу мало топлије уз више сувог времена у првом дијелу дана, а послије подне и у тим предјелима се очекује захлађење уз мјестимичну кишу.

Саобраћај се јутрос у РС одвија редовно, по сувим или мјестимично мокрим и влажним коловозима. На дионцама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина, возачима скрећемо пажњу на могуће одроне земље и камења на коловоз. Застоја и посебних ограничења нема, осим на дионицама на којима је због санационих радова измијењен режим вожње и регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом чије је поштовање обавезно. На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу.

Због извођења припремних радова за санацију у тунелу Каловита Брда, на магистралном путу М-5, дионица Љубогошта – Пале, саобраћај је у тунелу потпуно обустављен и одвија се обилазницом преко Каловитих брда.

Ватрогасци су јуче имали миран дан, без интервенција.

Град је углавном уредно снабдјевен електричном енергијом и нема планираних искључења.