СОКОЛАЦ- На скијање на Јахорину сутра одлази више од 120 дјеце

497

Са Сокоца сутра на скијање на Јахорину одлази 15. ски група са више од 120 дјеце са координаторима, рекао је Срни Драган Реновица, главни координатор програма четврте сезоне бесплатног скијања на Јахорини за дјецу са подручја ове општине.

Он каже да је за те потребе обезбијеђен још један додатни аутобус, који полазе са полигона код градске пијаце сутра у 8.00 часова.

„До сада смо подијелили око 876 ски-пасова за дјецу са Сокоца, што довољно говори о њиховој заинтересованости за овај програм који се спроводи без проблема“, навео је Реновица.

Он је изразио захвалност Олимпијском центру „Јахорина“, Влади Републике Српске, граду Источно Сарајево и општини Соколац, који су омогући дјеци ове локалне заједнице да бесплатно скијају на Јахорини, друже се са вршњацима у здравом окружењу и зимске дане проводе на најбољи начин.

Према његовим ријечима, због почетка другог полугодишта за дјецу ће до краја скијашке сезоне превоз бити обезбијеђен викендом са поласцима у 8.00 часова са полигона код Градске тржнице, а повратак са Јахорине је у 15.00 часова.

Представници Олимпијског центра „Јахорина“, града Источно Сарајево и шест градских општина потписали су 4. јануара споразуме о бесплатном скијању на Јахорини у зимској сезони 2020/2021, за дјецу са подручја ових општина.

/Срна/