ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД- Потписани уговори о стипендирању девет студената

844

Општина Источни Стари Град ове године је додјелила стипендије за девет студената који су се пријавили на конкурс за стипендирање и који су испунили услове за добијање стипендије која ће им се исплаћивати у наредним мјесецима. Уговоре са студентима данас је потписао начелник општине Бојо Гашановић.

“Иза нас је тешка година када говоримо о пословању општине и располагању финансијским средствима, али смо се потрудили и ове године да обезбиједимо средства из буџета за стипендије наших студената који вриједно раде, уче и који постижу одличне резултате на својим факултетима. Велики је значај и допринос ових младих људи, који из једне руралне општине стасавају у академске грађане, а ја се лично веома радујем њиховим успјесима јер су они будућност која треба да наслиједи све оно што смо до сада стварали”, рекао је начелник општине Бојо Гашановић.

Гашановић је додао и то да се нада да ће у наредним годинама општина Источни Стари Град имати и већи број студената, али и већи фонд за стипендије. Изразио је наду да ће ове стипендије помоћи студентима и њиховим породицама.

/општина Источни Стари Град/