ЋОСИЋ УГОСТИО УЧЕНИКЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СРЕДЊИХ ШКОЛА

480

Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, организовао је данас традиционални пријем за ученике генерација из четири средње школа са подручја града Источно Сарајево и уручио им пригодне поклоне.

Ћосић је изразио увјерење да ће ових четворо ученика бити најбољи представници својих локалних заједница, те да ће несумњиво остваривати изванредне успјехе у будућности.

„Изузетно је важно да, поред свих академских успјеха које остварујете и које ћете остваривати, будете добри људи, учините поносним своје родитеље, породицу, али и своју друштвену заједницу“, рекао је градоначелник и додао да је уз вриједан труд и рад успјех неминован.

Градоначелник је истакао да ће, у складу са Правилником о додјели студентских стипендија, ученици генерације, након уписивања факултета, аутоматски добити и градску стипендију.

Ученици и професори захвалили су градоначелнику на топлом пријему и добродошлици, као и досадашњој подршци и разумијевању Градске управе Источно Сарајево.

Ученик генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“ је Филип Лаловић, Димитрије Игњић, ученик је генерације Средње школе „28. јуни“ из Источног Новог Сарајева,ученица генерације у СШЦ „Пале“ је Соња Елек, а ученик генерације Средњошколског центра „Василије Острошки“ Соколац је Ђорђе Ковачевић.