ЋОСИЋ ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ ОПШТИНЕ ПАЛЕ

256

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић честитао је Дан и крсну славу општине Пале – Велику Госпојину, начелнику општине Пале Бошку Југовићу, предсједнику Скупштине Стефану Стајчићу, одборницима, запосленима у општини, те свим становницима ове локалне заједнице.

Ћосић је истакао да Пале имају посебан значај, јер су ту настале најважније институције Републике Српске, додавши да су данашње Пале најмногољуднија општина Источног Сарајева, као и центар окупљања овог града.

„Вриједни Паљани са својим породицама, пословни људи из различитих области, омладина која долази жељна знања, спортски професионалци, туристи који воле активан одмор у здравој средини – сви они су дио Пала и сви на свој начин доприносе развоју ове за нас веома битне локалне заједнице“, поручио је Ћосић.

Градоначелник Ћосић је нагласио да је сигуран да ће у наредном периоду развој ове општине бити још интензивнији, те да ће општина и Градска управа реализовати важне пројекте који ће Пале и Источно Сарајево додатно ојачати као најзначајнији центар овог дијела Републике Српске.