ОБАВЈЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ ДА КАЖУ ДА ЛИ ЈЕ КОВИД-19 ДЈЕЛО ЉУДСКИХ РУКУ

683

Директор београдског Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић рекла је да је за њу потпуно прихватљива изјава францског нобеловца Лика Монтањеа да је вирус корона дјело људских руку, те позвала обавјештајне службе у свијету да кажу истину.

„Молим обавештајне службе целог света, а знамо које су најбоље – Мосад, руска, америчка, оне које су заиста патриотски оријентисане, да изађу и кажу каква су њихова сазнања“, рекла је Грујичићева за ТВ Прва.

Она је навела да је потребно да сви знају ко је тај који прича о „златној милијарди“ /да би толико људи требало да живи на планети Земљи/, те оцијенила да је за њу несхватљива и апсолутно неприхватљива сама чињеница да неко може да размишља да уништи шест милијарди људи.

Грујичићева је додала да за њу, као клиничара, Ковид-19 изгледа као неприродан, јер није природно да се тако лако преноси.

„Мени је потпуно прихватљиво то што је изјавио француски нобеловац, јер људи кад се играју Бога, обично добију по носу. Неко је то урадио, можда и смишљено. Не желим да будем теоретичар завере, али дефинитивно ово не може бити природна ствар“, истакла је она.

Говорећи о појединим наводима у медијима да је милијардер Бил Гејтс створио овај вирус како би убио милионе људи, Грујичићева је истакла да је убијеђена да обавјештајне службе знају о чему је ријеч.

„Да ли је Бил Гејтс кривац за вирус корона, ја сам убеђена да то знају обавештајне службе. Ништа у свету данас не можете да урадите, а да се то не зна. Питање је само да ли неко из тих обавештајних служби хоће то да саопшти“, оцијенила је Грујичићева.

Она је истакла да се мора наћи начин да богати помогну сиримашнима.

„То нас разликује од животиња. Морамо бити хумани, помагати једни другима. Нико не зна да ли се у неком сиромашном на улици крије неки геније који ће сутра измислити лек за рак“, навела је Грујичићева.

Она је истакла да човјечанство мора да нађе начина да се избори да се све оно што му наука пружи користи заиста у хуманитарне сврхе.

/Срна/