ЋОСИЋ ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ ОПШТИНЕ ПАЛЕ

188

Градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић честитао је Дан и крсну славу општине Пале, Велику Госпојину, начелнику Бошку Југовићу, предсједнику Скупштине општине Дамјану Шкипини, одборницима и свим грађанима Пала, нагласивши да су Српско Сарајево и Пале у најтежим временима били мјесто гдје је Република Српска створена и највише брањена.

„На Палама и у Српском Сарајеву настале су најбитније институције Републике Српске, а данас су то модерне локалне заједнице које заједно развијамо.Пале и данас окупљају наш народ, од највиших званичника, који су овдје редовни гости, до бројних људи из региона и свијета који уживају у туристичким љепотама на подручју ове општине“, навео је Ћосић.

Пале су, истакао је Ћосић, сигуран дом и за нашу омладину која овдје стиче знања и вјештине потребне за бољи живот.

„Због свега тога бројни су пројекти које смо реализовали и на којима тренутно радимо, како бисмо подигли квалитет живота наших суграђана – од изградње неопходне инфраструктуре до мањих, али исто тако важних пројеката.Највећи пројекти, за које треба и највише труда и времена, тренутно су у припремној фази и посвећено радимо на томе да их у што скорије вријеме доведемо у реалне оквире када је ријеч о реализацији“, нагласио је Ћосић.

За ове пројекте, рекао је градоначелник, потребна је помоћ републичког нивоа власти, која, како је истакао, сигурно неће изостати ни овог пута.

„Заједно напредујемо и растемо, развојем наших општина развијамо и наш град, који јесте и у сваком смислу треба да буде центар овог дијела Републике Српске“, поручио је Ћосић.